Szállítás

SZÁLLÍTÁS

 

1.Futárszolgálattal történő szállítás

Házhoz szállítás

Szeretnéd a megrendelt terméket kényelmesen, otthonodban átvenni? Válaszd a házhoz szállítás átvételi módot a megrendelésed leadásakor!

 

Kiszállítás időpontja, értesítés

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapokon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail-ben kapsz értesítést. Amennyiben a futár nem talált otthon, másodszor is ingyenesen megkísérli a kézbesítést. 

 

Csomagod útjának követése

Miután az összekészített csomagodat  átadtuk szerződött futárszolgálati partnerünknek, e-mailben küldünk értesítést erről. A csomag útját ezután a futárszolgálat honlapján kísérheted nyomon a megadott csomagszám segítségével.

 

Csomag ellenőrzése átvételkor

Kérjük, hogy a futár jelenlétében ellenőrizd át a kapott csomagot, a kézbesített termékek sérülésmentesek-e, darabszàm egyezik-e a rendelésben megadottal. A csomagban kapott termékekre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében rögzítésre kerül. 

 

Szállítási díjak

 A szállítás díja a megrendeléskor kerül kiszámításra, illetve elfogadásra.

 

Szerződött futárszolgálati partnerünk elérhetősége

 GLS FUTÁRSZOLGÁLAT:

•Telefonszám:  +36/1-802-0265, +36/20-890-0660

•E-mail:  www.gls-group.hu

 

2.Személyes átvétel 

Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni a megrendelt terméket/termékeket, úgy  lehetőséged van erre bármelyik Wash&Vau üzletünkben előre egyeztetett időpontban.  Időpontegyezetés a megrendelés visszaigazolása után lehetséges.

 

Üzleteink :

1078 Budapest, István utca 47. 

1139 Budapest Hollán Ernő utca 46. 

1119 Budapest, Tétényi út 31. (Bikás Park SPAR üzletsor)