Elindult új oldalunk!

BLOG

Köszöntünk mindenkit a Wash & Vau megújult honlapján, melynek egyik újdonsága ez a blog. Sok mindenről lesz itt szó. Többek között arról, hogy miért hoztuk létre a kutyamosót, milyen a fogadtatása, mik a jövőbeni terveink. Vagy csak úgy írunk magunkról és a kutyákról! J

 

A honlap

Mint mindenkinek, így nekünk is fontos egy olyan honlap létrehozása, ahol többféle dolgot is bemutathatunk, elérhetővé tehetünk. A honlap megújulásának egyik oka az, hogy egy olyan éjszakai beléptető rendszert alakítsunk ki, amellyel biztonságosabbá tudjuk tenni üzleteinket. A beléptető rendszer lényege, hogy – mint eddig is – reggel 6 és este 10 óra között az ajtók nyitva vannak, egyszerűen bemehet bárki és kezdheti is a fürdetést.  Éjszaka azonban - hogy csak valóban azok mehessenek be az üzleteinkbe, akik fürdetni szeretnének - a honlapunkon külön menüpontban, egyszeri gyors regisztrációt követően válik nyithatóvá a kiválasztott üzletünk ajtaja.

 

Törzsvásárlói kártya

A honlap megújulásának másik oka, hogy bevezetésre került a Wash & Vau törzsvásárlói kártya, amivel bármikor, készpénz nélkül, még kedvezőbb áron lehet fürdetni. A kártya ezen kívül egy érintéssel megoldja az éjszakai belépést is.

A kártyákat előre feltöltve lehet megrendelni, mindhárom értékű kártyára +10% kredit kerül. Így a bónusz időkkel kombinálva még kedvezőbb áron lehet tiszta a kutyus.

A kártyá feltöltésére szintén a honlapon keresztül van lehetőség,  természetesen minden feltöltéskor jár a kedvezmény is.

Szuper ajándék lehet budapesti kutyás ismerősöknek! 😉

 trzsvsrli-krtya

 

Érdekességek webshopja

Fentieken túl elindítottunk egy webshopot, ahol általunk hasznosnak és érdekesnek vélt termékeket ajánlunk a figyelmetekbe, de mindenképpen szorosan kapcsolódnak a városi kutyatartáshoz.

Miért ne próbálnánk például megvédeni a kutyánk lábát a hótól, sótól, fagytól, forró aszfalttól? Vagy akár megpróbálhatjuk pár spricceléssel sikeresen eltüntetni a pisifoltot és szagot a lakás különböző pontjain!

Nézzétek meg kínálatunkat, reméljük találtok benne olyat, amiről eddig nem tudtátok, hogy szükségetek lehet rá, és megkönnyítheti a mindennapokat nemcsak a gazdiknak, hanem Kedvenceiteknek is.

 

Karácsony

Közeledik a karacsony és a karácsonyi vásárok ideje. Az elsőn mi már túl is vagyunk, nagyon jól éreztük magunkat a Kutyabarát.hu karácsonyi vásárán a Szimpla Kertben.

blog1

Reméljük, hogy ugyanilyen jó hangulatú lesz a következő is, most szombaton (december 3-án) a Walking Dog szervezésében a Golftanyán (Hajógyári sziget).

Mi ott leszünk, a termékeinkkel együtt. Keress meg minket a Wash & Vau standnál, ahol csapatunk ellmondja, képekkel bemutatja milyen egyszerű, gyors és hasznos is a kutyamosó használata!

Üdv, Wash & Vau Csapat