Rólunk

A kezdetek...

 

2015 – Kutyamosó? Elsőre fogalmunk sem volt róla, hogy mit is takar ez. Mivel mindig is érdekeltek a nem hétköznapi újítások, utánajártunk, és kutyabarátok révén rögtön bele is szerettünk az ötletbe. Kellemes környezetben, gyorsan és egyszerűen tarthatjuk tisztán Kedvencünket? Erre Budapesten és Magyarországon kell, hogy legyen igény - gondoltuk!

Terveink kialakítása során végig szem előtt tartottuk, hogy kutyamosónkat a magyar igényeknek megfelelően fejlesszük ki. Fontosnak éreztük, hogy mosóink központi helyen, 0-24 óráig elérhetőek legyenek, és hogy mindent biztosítsunk, ami a mosáshoz szükséges, legyen szó törülközőről, kefékről, köpenyről vagy fülvédőről.

2016. eleje – Az ötletet tettek követték, több hónapnyi kemény munka eredményeként végre célegyenesbe került a kutyamosó projekt.

2016. április – Megnyitjuk első önkiszolgáló kutyamosó üzletünket a Hollán Ernő utcában.

2016. június - A kedvező fogadtatásnak köszönhetően megnyitjuk második üzletünket a Bikás parknál.

2016. július - Megnyitjuk harmadik üzletünket az István utcában, a Városliget szomszédságában.

Mindeközben több rendezvényen is részt veszünk meghívottként (pl. Belvárosi Piknik Olimpiai Park, Noé Állatotthon rendezvényei), ahol lehetőségünk van népszerűsíteni, bemutatni berendezésünket, illetve azt, hogy ezzel együtt mit kínálunk a kutyafürdetőknek.

2016. október – november – a Wash & Vau elnyeri a Kutyabarát.hu által meghirdetett az 'Év Kutyabarát Innovációja' díjat.

2016. december – Elindul a Wash & Vau webshop, amelyben érdekes és hazánkban újnak számító termékekkel szeretnénk megismertetni a kutyabarát közösséget. Ezen kívül bevezetésre kerül a Wash & Vau Törzsvásárlói kártya, amellyel további kedvezményeket tudunk biztosítani rendszeres vásárlóink részére. A kutyamosó használatának megkönnyítése érdekében üzleteinkben elérhetővé válik a bankkártyás fizetés!