Fesztivál az állatokért – Nyíregyháza

HÍR
2021. szeptember 11.

Vau Gazdik, találkozzunk vasárnap Nyíregyházán!

Együttműködő partnerünk a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány szervezésében ismét megrendezésre kerül a Fesztivál az állatokért esemény, melyet a Wash & Vau® Nyíregyháza is támogat!

Gyertek és érezzétek jól magatokat, többféle program vár egy remek környezetben és értékes ajándékok is sorsolásra kerülnek!

Tudtátok, hogy minden örökbeadott – fogadott kutyus mellé ajándékcsomagot adunk a gazdiknak? Szeretnénk kis apróságokkal megkönnyíteni az új életet és egy feltöltött Wash & Vau® hűségkártyát is biztosítunk, hogy az otthonba költözés már tisztán, illatosan történjen. Most pedig ismerjétek meg egy kicsit jobban az Alapítványt, néhány szó róluk:

„Az Alapítványt 1993-ban maroknyi állatbarát fiatal alapította, akik szabadidejükben, saját pénzükből mentették a környék bajba jutott állatait. Állatotthonunk kezdetben Sóstóhegy-Feketedűlőn kapott helyet, ekkor 70 kutya befogadását tették lehetővé a körülmények. A növekvő igények szükségessé tették egy nagyobb befogadóképességű Állatotthon létesítését, amelynek 1998-ban kezdődtek el építési munkálatai végleges helyén, Nyíregyházán, a Csatorna utcán.
Az Alapítvány megalakulása óta küzd az állatok jogaiért, jólétükért, a felelős állattartásért. Fő működési területünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. Évente mintegy 6-800 négylábút mentünk meg az út széléről, szedünk le a lánc végéről, szabadítunk ki borzalmas tartási körülmények közül, majd testi-lelki rehabilitációjukat követően indítunk el az új, szebb élet felé egy felelős gazdi oldalán. A gondozásunkba kerülő állatok többsége sérült, balesetet szenvedett, vagy a rossz tartási körülmények, a hosszú kóborlás miatt betegségekkel küzd. Életük esetenként csak bonyolult műtéttel, intenzív kezeléssel menthető meg. Gyógykezelésüket követően védőoltásokat, chipet kapnak és átesnek az ivartalanításon. Védenceink állategészségügyi ellátását a telephelyünkön létrehozott korszerű műtő és kezelő, illetve karanténhelyiségek teszik lehetővé.
Fennállásunk óta üzemeltetjük az Állatotthont, amely ma már a legszínvonalasabbak közé tartozik az országban. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően fűtött kölyökkennelsorral, szintén fűthető macskaházzal és az idős kutyáink kényelméért meleg, kanapékkal otthonossá tett “öreg kennellel ” is rendelkezünk. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni, javítani a lakóink életkörülményeit, hogy a nálunk töltött – reméljük átmeneti – időt minél kényelmesebben, kiegyensúlyozottabban tölthessék el.”

5 1 vote
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments