Cuki

A nevem CUKI, gyönyörű németjuhász kölyök vagyok.
Mindenki megcsodál, és engem szeretne, mert ha majd felnövök, biztos jó kiállású, mutatós kutya leszek. Rajonganak értem és hazavisznek, hogy örök társuk legyek, hogy csak értük dobogjon a szívem, szolgálhassam Őket minden porcikámmal. Boldog vagyok!A nevem CUKI, 8 éves németjuhász vagyok.
7 és fél éve élek a láncom a fogságában, egy összetákolt „ kutyaházban ”a kert végében. Fontos dolgom van, a családomat szolgálom, vigyázok rájuk, őrzöm ami számukra a legfontosabb, az értékeiket, az életüket. Ösztönösen érzem, hogy számítanak rám, bár már nem is emlékszem rájuk igazán. Egy idegen férfi etet, de tudom, hogy az enyémek ott élnek elől a házban. Már nagyon fáj a bőröm, a fülem, már nem vagyok szép, alig van szőröm, ami védene a fagytól, vagy a forróságtól. De jó kutya vagyok! Teszem a dolgom! Egyszer biztosan nagyon megszeretgetnek majd azért, amit értük teszek.KÉRLEK! KEZDJÜK ÚJRA!A nevem CUKI, 8 éves múltam.
Van egy kennelem, benne egy igazi kutyaházzal. Már nem fáj a testem, meggyógyítottak. Sohasem gondoltam volna, hogy létezik ilyen fajta emberi törődés, gondoskodás. Kezdetben nagyon féltem az emberi közeledéstől, hiszen minden érintés rettenetesen fájt, de itt a menhelyen a lányok minden nap kedvesen és kitartóan bíztattak.
Nem tudom mi történik velem, de valami csoda féle lehet. Ha engem választasz bebizonyítom, hogy amíg csak dobban a szívem szolgállak és szeretlek majd, csak tarts ki mellettem.

Cuki 8 éves, ivartalanított, németjuhász fiú. Csodálkozva tekint boldogan futkározó társaira és tele van érdeklődéssel a világ felé. Bőre teljesen meggyógyult, szőre is újra szép, de a lelke még erősítésre vár. Megtanult pórázon sétálni, már a labdát is kergeti és okosodik a kutyiskolában. Amikor figyelme már nem az őt körülvevő ingerekre fókuszál, katonásan hajtja végre a tanult feladatokat. Szeretetéhes, kötődésre vágyó kutya. Tudjuk, hogy neki is jár egy új esély és egy boldog élet!
Fajtaismerő, határozott, egyben gondoskodó gazdit keresünk számára, aki suliban és otthon is következetesen neveli és törődik vele, megadja számára a megnyugtató biztonságot.

Cuki oltva, chipelve, ivartalanítva, féreghajtva, külső paraziták ellen védve, elő- és utókontrollal, szerződéssel mehetne új otthonába.

Fotók: Török Zsolt

Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon és bemutatkozó levéllel üzenetben lehet. Míg nem találjuk meg neki az ideális gazdit, kérlek támogasd őt! Köszönjük a megosztásokat is!

Virtuális gazdája: ……………………

Számlaszámunk: 16200137-18531417-00000000

Külföldről: IBAN HU05 1620 0137 1853 1417 0000 0000

SWIFT kód: HBWEHUHB

Adószámunk: 18789153-1-13

Itt: Ürömi Állatotthon

  • Fajta: Német juhászkutya
  • Nem: Szuka
  • Kor: 8 éves
  • Szín: Foltos
  • Méret: Nagy
  • Szőr hossza: Közepes
  • Oltva: Igen
  • Féregtelenítve: Igen
  • Ivartalanítva: Igen
  • Egészségi állapot: Egészséges