Hard Dog Race nincs Wash & Vau® nélkül!

ÉLETMÓD
2021. szeptember 15.

Apropó közleménye minden négylábúnak!

Hahó – hahó, vakkantóan fantasztikus megmozdulás lesz, ugye velünk tartasz?

Szükséged van egy kis motivációra? Itt vagyok, vagyis én ott leszek! Lehet – e fantasztikusabb együtt élmény? Nem tudod? – próbáld ki! Ha ismered azért, ha nem akkor azért légy ott, hogy ott átéld velem! A testedzés szükséges és elengedhetetlen a testi – lelki jó egészséghez? – feltétlenül!

Emlékszel még kölyökkorod felejthetetlen élményeire? – ez garantáltan újra élheted! Ismered a mondást, hogy a jó idő biztosítva, csak a jó kedvedet hozd magaddal?
– ENGEM IS VIGYÉL, NÉLKÜLEM NEM MÉSZ SEMMIRE – SEHOVA!
Szereted a jó bulikat, a bandázást, a haverokat, a sarazást és az azt követő pancsikat? Tudod, hogy együtt minden akadályt képesek vagyunk legyőzni? Szereted a természet újra és újra megújító erejét? A rekreációs élményt a kalandok végén a Wash & Vau® eb-elkötelezettséggel biztosítja!

Ezúton közhírré tétetik, hogy szeptember 18.-án Vácdukán a HDR (Hard Dog Race) ismét megrendezi a nagysikerű minimum 6 lábon futó versenyét. Apropó… ÉN ott leszek!

„A pusztán fáradtság alapú, tiszta ájulásnak (…) szénaillata van, és úgy jön vissza belőle az ember, hogy ezen a csodálatos bolygón élni jó.”
Keresztury Tibor

A verseny végeztével a helyszínen megtalálsz minket a kényeztető és igazi felüdülést, wellness élményt nyújtó varázsdobozunkkal! Segítünk, hogy újra magadra találj, hogy felfrissülj, hogy magad mögött hagyd a szénaillatot és a kalandok által összegyűjtött sárfoltokat! Komfortosan tisztán utazhatsz haza a minőségi ápoló szereinknek köszönhetően a versenytársaddal egy gyönyörűen mozgalmas nap végén!

Vauu… Mire vártok, csatlakozzatok a kihíváshoz és mutassátok a bennetek rejlő felfedezőt és harcost, aki legyőzi az akadályokat és utána képes magát megérdemelten megjutalmazni!
Ne felejtsétek a verseny végén találkozunk a területen kihelyezett Wash & Vau® kutyamosónál!

Vau…Wash & Vau!

Szerző: Béres Andrea

Wash & Vau®️ az első önkiszolgáló kutyamosó franchise

 

0 0 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments