Hello Békásmegyer, jövünk!

HÍR
2021. augusztus 6.

Wash&Vau®️ önkiszolgáló kutyamosó hamarosan még több kutyus és gazdi számára elérhető lesz már Békásmegyeren is!

Új üzletünket a Margitliget utca 1. szám alatt, a 15 emeletes ház aljában nyitjuk meg. Régóta terveztük ezen a helyszínen a kutyamosó nyitását, mivel korábbi békásmegyeri lakosként tudjuk mennyire hasznos egy ilyen szolgáltatás a panelben élő kutyák és gazdik számára! Fontos volt még a helyszín választásakor, hogy lehetőleg a lakótelep közepén legyen, bárhonnan jössz, közel legyünk hozzád! A HÉV-megállótól csak pár perc ha gyalog jönnél, parkolóhelyet is találsz a közelben és ha nem „békási” lennél, akkor is könnyen odatalálsz a 15 emeletes toronyhoz!

Ha kis kutyád van, nem fog „letörni” a derekad, ha nagy kutyád van, nem kell „beszenvedni” a kádba, na és ha közepes a kutyusod, akkor azért hozd el mert a Wash&Vau®️ önkiszolgáló kutyamosó használata gyors, olcsó és egyszerű!

Angol prémium kutyakozmetikai samponokat és kondiciónáló-balzsamot használunk, pénzzel és bankkártyával is tudsz fizenti, még időpontot sem kell foglalnod és éjjel – nappal bármikor elkutyagolhatsz hozzánk, mindig nyitva vagyunk!

Nyitás hamarosan, előtte biztos vakkantunk róla! 🐾🐾

Wash&Vau®️ az első önkiszolgáló kutyamosó franchise

3 2 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments