Kozmetikumaink 1. – Így fertőtlenítünk mi!

Kozmetikumaink
2021. augusztus 3.

Wash & Vau®️ Groom Professional Hyperclens Pro Formula fertőtlenítő

Ha már jártál nálunk akkor azért, ha még nem, akkor meg azért! 😉 Néhány információt szeretnénk megosztani veletek, hogy tudjátok, ha Wash & Vau®️ kutyamosóba jöttök, akkor milyen kozmetikumokkal, szerekkel találkozhattok.

Kozmetikumainkat bemutató első részben a fertőtlenítővel kezdjük, mert ez az ajánlott alapja a mosó használatbavételének és napjainkban kiváltképp fontos a használata, nem csak kádon belül, hanem azon kívül is! Íme néhány szó magáról a termékről, melyet egyenesen Angliából importálunk, professzionális felhasználásra:

Az új és továbbfejlesztett Hyperclens formula hatékony tisztító és fertőtlenítő szer, garantált hatékonysággal számos vírus (pl. Kutya parvovírus), gombák és baktériumok ellen. A Hyperclens továbbfejlesztett tisztítási és fertőtlenítési tulajdonságokkal rendelkezik és kompatibilis az összes felülettel és csúszásmentes padlóval, eszközzel, amelyet ápoló szalonokban, kutyafuttatókban, kutyamosókban használnak. A Hyperclens megfelel a hatályos EU biocid termékekről szóló rendeleteknek és a CLP irányelveknek.

A használatot illetően, mielőtt a kutyusod beteszed, bemászik a fürdetőkádba, 10-20 másodpercig használd a fertőtlenítő funkciót! Egyszerűen csak a zuhanyfejjel öblítsd körbe a medencét, hogy biztos tiszta kádban mosd a kutyád! Ezt kérjük a használat után is tedd meg, azért is mert így illendő illetve te is tiszta környezetbe szeretnél legközeleb érkezni, ezért tiszteld meg az utánadjövőt is! 🙏

Az önkiszolgáló kutyamosókat használat függően az üzemeltető is takarítja, ebben az esetben szintén szerepe van a szernek, mivel a gépet, falakat ezzel tisztítjuk, ezzel mosunk fel. Bár a szolgáltatás önkiszolgáló, természetesen időnként megjelenünk és rendbetesszük az „állapotokat”, de hálásak vagyunk ha mi is „normál” környezetbe érkezünk, ahogy mi is otthagyjuk nektek a takarítás végeztével!

Köszönjük az együttműködést, várunk vissza mielőbb a Wash & Vau®️ önkiszolágló kutyamosókba!

Biztonsági adatlapot a termékről találtok a mosókba kihelyezve és weboldalunkon is.

🐾🐾

Wash&Vau®️ az első önkiszolgáló kutyamosó franchise

5 1 vote
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments