Kozmetikumaink 2. – Wash & Vau® Wahl Dirty Beastie sampon

EGÉSZSÉG
2021. október 9.

Wash & Vau® Wahl Dirty Beastie sampon

Ha már jártál nálunk akkor azért, ha még nem, akkor meg azért! 😉 Néhány információt szeretnénk megosztani veletek, hogy tudjátok, ha Wash & Vau®️ kutyamosóba jöttök, akkor milyen kozmetikumokkal, szerekkel találkozhattok.

Az egyik (talán legfontossabb) kozmetikummal folytatjuk a gépeinkben használt szerek bemutatását, ami nem más, mint maga A SAMPON! Íme néhány szó magáról a termékről, melyet egyenesen Angliából importálunk, professzionális felhasználásra:

A Dirty Beastie Dog sampont piszkos, vastag vagy matt szőrzeten történő használatra tervezték. Ez a kutyasampon természetes összetevőkön alapul és nem tartalmaz káros mosószert vagy tisztítószert. A tökéletesen kiegyensúlyozott formula, beleértve az őszibarack, a körte, a golgotavirág és a kiwi kivonatait, hatékonyan megtisztítja a piszkos, vastag vagy matt szőrzeteket és szagtalanítja a legszagosabb szőrzetet, bundát is. A Dirty Beastie sampon könnyen kiöblíthető, eltávolítva az esetleges „kellemetlen szagokat”.  A szőrzet tiszta, kondicionált és kezelhető lesz, friss, tartós illattal. Minden szőrtípusra kifejlesztve.

Tehát a lényeg: a legmocskossabb bundát is megtisztítja, ami után még csodás illata is lesz kedvencednek! A tisztaságot ugye el tudod képzelni? Az illatot már nehezebb, de hidd el, fürdetés után olyat fogsz érezni, ami aztán hiányozni fog ha elmúlik… de sebaj, jöjettek újra felfrissülni és illatozni!

Fontos hogy tudd, a sampon nem akkor jó és nem akkor megfelelő, ha sok habot látsz a kutyádon! Azért nem éppen fékezett habzású mosószer, 🙂 de a tisztóhatás nem egyenesen arányos a hab mennyiségével!

Biztonsági adatlapot a termékről találtok a mosókba kihelyezve és weboldalunkon is.

Wash & Vau®️, az első önkiszolgáló kutyamosó hálózat

0 0 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments