Egyedi GPS/GSM alapú nyomkövető kedvenced számára

2019. december 27.

29999 Ft

A MyKi Pet GPS/GSM nyomkövető egy olyan eszköz, amely segítségével a házi kedvencek helyzete és mozgása folyamatosan nyomon követhető mobil alkalmazáson keresztül.

Cikkszám: 3809511201619 Kategóriák: ,

Leírás

Hármas lokalizáció
A GPS, LBS és Wi-Fi lokalizációs képesség révén a MyKi Pet zárt térben is pontosan mutatja kedvence helyzetét. Az LBS lokalizációs módot további pontosság elérése céljából használják. A GPS és a Wi-Fi lokalizációs módok akár 10 méteres pontossággal nyújtanak információt.

A legkönnyebb tracker a világon
A készülék súlya mindössze 28 gramm, ami alkalmas kis- és nagyméretű háziállatok (macskák, kutyák), valamint mezőgazdaságban élő állatok számára.

Biztonsági zónák
A MyKi Pet tudja, hogyha a házi kedvence otthon van, és automatikusan meghatározza az otthona körüli biztonsági zónát. Ezenkívül a háziállat tulajdonos további biztonsági zónát alakíthat ki, például a szokásos sétahely körül. Ha az állatok elhagyják a biztonsági zónát, az állat gazdája azonnal értesítést fog kapni róla.

Kiképzés
A MyKi Pet az egyetlen nyomkövető a világon, amely segítségével a távolból utasítások adhatók az állat számára.

Alacsony fogyasztású üzemmód
Alacsony fogyasztású üzemmódban a nyomkövető tíz percenként ellenőrzi, hogy az állat még mindig a biztonsági zónában van-e. Ebben az üzemmódban az akkumulátor akár 5 napig bírja egy töltéssel.

Valós idejű nyomon követés
Ha kedvence elhagyja a biztonsági zónát a MyKi Pet nyomkövető automatikusan átvált alacsony fogyasztású módról valós idejű nyomon követésre és értesíti az állat tulajdonosát. Ebben az üzemmódban az akkumulátor legfeljebb 12 óráig képes működni.

A Myki Pet alapcsomagja magában foglalja a pórázt, a nyomkövetőt és használati útmutatót.

Wi-Fi lefedettség
A Wi-Fi lefedettség által a MyKi Pet zárt helyeken is be tudja azonosítani kedvence helyzetét.
Akár 100 óra akkumulátor kapacitás
Amikor a MyKi Pet az otthoni internethálózathoz csatlakozik, az akkumulátor akár 100 órát is kibír egy töltéssel.
Csepp és porálló
Függetlenül attól, hogy kint esik-e az eső vagy a kisállat nyakán bárhogy víz érte az eszközt, a MyKi Pet működni fog és mutatni fogja, hol van.

Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó shop