Árainkról bővebben

HÍR
2018. augusztus 8.

A Wash & Vau® önkiszolgáló kutyamosóinkat a hazai igényeket szem előtt tartva, költséghatékonyságra törekedve alakítottuk ki, azonban a mosás időtartama / ára a kutya méretétől, szőrzetétől és annak állapotától függően változhat. 400 Ft / perc díjazásért egy komplett fürdőszobát vehetsz igénybe, úgy, hogy a tiéd száraz és tiszta marad!

A díj tartalmazza a kutyamosóban található kötények, fésük, kefék, törülközők, egyszer használatos papírtörlők, fülvédők és takarítószerek használatát illetve az összes kozmetikum és szárítógép igénybevételét és kézmosási lehetőséget Tork fertőtlenítős kéztisztítóval a nap 24 órájában!

Mit is jelent ez? Gépeinken 6+1 funkciót találsz: fertőtlenítés, samponos, hipoallergén – natúr élősködők elleni samponos illetve kondicionálós mosás, szárítás, sima vizes mosás valamint szüneteltetés. Te választhatod ki, hogy milyen funkciókra van szükséged, nincs kötött program és a folyamat alatt bármikor, akár többször is meg tudod állítani a programot. 

Példa: a kád 15 mp-ig tartó fertőtlenítése után egy két percig tartó samponos mosás következik, majd egy 1 perces kondicionálós mosás, amelyet egy 3 perces sima vizes öblítés, majd egy négy perces szárítás követ, amit egy újjab 15 mp-ig tartó fertőtlenítés zár le. Ez összesen 15 mp + 120 mp + 60 mp + 180 mp + 240 mp + 15 mp = 630 mp, azaz 10 és fél perc.

Tehát bármely funkció bármennyi ideig igénybevehető, a mosás végső ára az elhasznált percek összege lesz. Kellemes fürdetést kívánunk! 🙂

0 0 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments