Kozmetikumaink

Wash & Vau Groom Professional Hyperclens Pro Formula fertőtlenítő

Az új és továbbfejlesztett Hyperclens formula hatékony tisztító és fertőtlenítő szer, garantált hatékonysággal számos vírus (pl. Kutya parvovírus), gombák és baktériumok ellen. A Hyperclens továbbfejlesztett tisztítási és fertőtlenítési tulajdonságokkal rendelkezik és kompatibilis az összes felülettel és csúszásmentes padlóval, eszközzel, amelyet ápoló szalonokban, kutyafuttatókban, kutyamosókban használnak.

A Hyperclens megfelel a hatályos EU biocid termékekről szóló rendeleteknek és a CLP irányelveknek.

Biztonsági adatlap letöltése

 


Wash & Vau Wahl Dirty Beastie sampon

A Dirty Beastie Dog sampont piszkos, vastag vagy matt szőrzeten történő használatra tervezték. Ez a kutyasampon természetes összetevőkön alapul és nem tartalmaz káros mosószert vagy tisztítószert. A tökéletesen kiegyensúlyozott formula, beleértve az őszibarack, a körte, a golgotavirág és a kiwi kivonatait, hatékonyan megtisztítja a piszkos, vastag vagy matt szőrzeteket, és szagtalanítja a legszagosabb szőrzetet, bundát is. A Dirty Beastie sampon könnyen kiöblíthető, eltávolítva az esetleges „kellemetlen szagokat”. A szőrzet tiszta, kondicionált és kezelhető lesz, friss, tartós illattal. Minden szőrtípusra kifejlesztve.

Biztonsági adatlap letöltése

 


Wash & Vau Wahl Easy Groom kondicionáló

A Wahl Easy Groom Coat Conditioner természetes összetevőkön alapul és nem tartalmaz káros mosószert vagy tisztítószert. Az E-vitamint tartalmazó, tökéletesen kiegyensúlyozott formula kivételes kondicionáló vegyületeket tartalmaz, amelyek gyengéden gazdagítják, hidratálják és védik a szőrt, bundát samponozás után. A speciálisan összeállított összetevők köre felélénkíti a bundát, sima, puha és fényes marad, ragadós vagy viaszos maradványok nélkül. Minden szőrtípusra kifejlesztve. Könnyedén kiöblíthető, nem marad statikus hatás. Természetes hozzávalók.

Biztonsági adatlap letöltése

 


Wash & Vau Mutneys hipoallergén élősködők elleni natúr sampon

A Mutneys ‘Natural Flea’ sampont eukaliptusz és nárcisz olajokkal kifejezetten élősködők ellen tervezték. Ezt a természetes és hatékony sampont speciálisan hipoallergén alapú természetes termékekből készítették. Kemény vegyszerek használata nélkül kiűzi és taszítja a bolhákat és egyéb élősködőket. Természetes bolhavédő, Hipoallergén képletalap, nincsenek kemény vegyszerek.

Biztonsági adatlap letöltése