GYIK

Mit jelent az, hogy önkiszolgáló kutyamosó? Csak beteszem a kutyát a gépbe és kijön tisztán?
Majdnem! A kutyamosóban nincs személyzet, a gazdi fürdeti a kutyáját, ezért önkiszolgáló a kutyamosó. A zuhanyból vízzel előre bekevert sampon, bolha- és kullancsriasztó sampon, valamint kondicionáló folyik, így nem kell külön bajlódni a kozmetikumok használatával, azonban magát a mosást a gazdi végzi, nem a gép.
Tényleg az összes önkiszolgáló kutyamosótok nyitva van 0-24 óráig?
Igen, tényleg, 0-24 non-stop nyitva vagyunk, gyere amikor neked alkalmas!
Hogyan tudom megszárítani a kutyámat?
A kutyamosógépben a zuhanyfej mellett egy beépített vízkicsapató-berendezést is találsz, amelynek segítségével könnyen és gyorsan szárazzá varázsolhatod kedvenced bundáját. Mikroszálas törölközőink és fülvédőink segítségével kellemesebb élménnyé teheted a fürdetést kutyusod számára.
Vannak egyéb szolgáltatások?
Nincsenek, hiszen nincsen személyzet, az önkiszolgáló kutyamosó lényege éppen ez: nem szükséges bejelentkezni, bármikor betérhettek egy gyors fürdetésre.
Mennyi időbe telik megfürdetni egy kutyust?
Ez teljes egészében a gazdin múlik, ugyanis nincsenek kötött programok, bármelyik funkciót átugorhatjátok, illetve használhatjátok bármilyen hosszan. Átlagosan egy kistestű kutyát 6-10 perc alatt, egy közepes méretűt 10-15 perc alatt, egy nagyot pedig 15-20 perc alatt megfürdetni.
Milyen funkciók vannak?
Kádfertőtlenítés, sima víz, samponos víz, kullancs- és bolhariasztós víz, kondicionálós víz és szárítás.