Már Dunakeszin is Wash & Vau®

HÍR
2021. november 27.

Megnyitottuk legújabb kutyamosónkat Dunakeszin!

Kedves Gazdik és négylábú kedvencek – várunk benneteket Dunakeszin, a Tábor utca 47/A szám alatt.

Szolgáltatásunk éjjel – nappali, bármikor tudtok jönni, sőt még regisztálni sem kell, csak nyissatok be bátran! Üzletünkben megtaláltok minden Wash & Vau® kutyamosóra jellemző eszközt:

– mikroszálat törülközőt
– papírtörlőt
– fülvédőt
– chip olvasót
– kézmosási lehetőséget
– kötényt
– fésüt
– vizet, jutalomfalatot

Az előzetes felméréseink alapján nagyon sokan vártátok már, hogy megnyíljon a kutyamosó, Gödről, Vácról, Gödöllőről is érkezett hozzánk megkeresés.
Ahogy mondani szoktuk, tényleg minden van, csak a kutyád hozd! Térj be hozzánk akár egy véletlen „baleset” után vagy egy hirtelen felindulásból elkövetett kakiban fetrengés után, de a tervezett – rendszeres higiéniai tisztálkodás esetén is szeretettel várunk!

Mosás és szárítás rövid idő alatt, egyszerű használat mellett! Ha kezdő vagy, nyugodtan hívj fel, segítünk távolról a használatot illetően! Minőségi kutyakozmetikai samponnal és balzsammal kényeztetheted kutyádat, akár családi programként is, ugyanis tapasztalataink szerint hétvégén szerettek a gyerkőcökkel jönni, nem árt fiatalon kezdeni! 🙂 Az esetleges kellemetlen időjárás ne tántorítson el, fűtött helyiséggel, kézmeleg vízzel és erős szárító – vízkicsapatóval várunk. Bár biztosítunk törülközőt és egyszer használatos papírtörlőt, ha sokan voltak előtted, lehet neked épp nem jut száraz, ezért ha van rá mód, legyen nálad a biztonság kedvéért.

… és hogy miért jó, ha nálunk fürdetsz? Beszéljenek helyettünk korábbi vendégeink véleményei: https://kutyamoso.hu/velemenyek/

„Minden egyszerű és tökéletes! 🙂 Állandó vendégek leszünk!! 🙂”

„Mi Sütivel ( vizsla ) voltunk a mosóban.. Mindenkinek vidáman teltek ott a percek.. Állandó vendégek leszünk. Minden egyszerű és tökéletes!!”

„Egyszerűbb, mint az otthoni kádas megoldás. Nagyon szuper 😊”

„Dominó kalandja a kerti tóval a Wash &Vau-ban vègzôdött 🙂”

„Szuper, minden eszköz rendelkezésre áll!😊”

„Nagyon szeretek ide járni a 2 mopszommal. Minden egyértelmű, jól felszerelt és gyors, csak ajánlani tudom! 🙂”

„Imádtuk CODYVAL 🐶 A hely nagyon szuper és minden adott ami a fürdetéshez kell. Tiszta Törölköző,felmosó,szemetes,kötény. Friss víz és a megérdemelt jutalomfalat 😋 Még a fülvédőt is kipróbáltuk 😊 Máskor is jövünk 😃🤘”

„Kicsit több, mint egy ezresért megmentettetek egy fél órás fürdőkád takarítástól. A kezelés értelemszerű, a kialakítás átgondolt. Köszönjük.”

 

Nincs más hátra, mint előre – a Wash & Vau®-ba, gyertek és vegyétek birtokba, nektek csináltuk, használjátok szeretettel!

Kérjük, hogy olyan állapotokat hagyjatok magatok után, amilyenbe érkezni szeretnétek, ehhez mi minden lehetőséget biztosítunk.

Ha próbáltad, megköszönjük ha megosztod véleményed google vagy facebook oldalunkon, de írhatsz az info@kutyamoso.hu e-mail címre is.

 

Wash & Vau®️, az első önkiszolgáló kutyamosó hálózat

 

0 0 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments